Wie Wat Waar

De Dansschuur

Wie zijn we?

 

De Dansschuur werd opgericht door Sam De Cock en Hakan Quintelier. Deze twee gedreven mannen creëerden een plek voor hun eigen dansschool maar met De Dansschuur creëerden ze ook een plek waar andere mensen terecht kunnen om hun eigen ding te starten.

 

Hakan Quintelier gebruikt zijn ervaring als professioneel danser en lesgever om deze zaak tot een succes te maken. Voor de creatieve, choreografische en pedagogische problemen kan je altijd bij hem terecht.

 

Sam de Cock is het financiële en administratieve brein in deze zaak. Vanuit zijn brede ervaring in deze sector is Sam de houvast voor personen die hun weg hierin nog moeten vinden.

 

 

 

Wat doen we?

 

Met De Dansschuur willen we voor mensen een plek maken om hun eigen ding te starten. Een plaats waar je volledig je eigen ding kan doen , maar ook een plaats waar je ideeën hebt die wij samen met jou helpen ontwikkelen. ( voor meer info stuur ons een mailtje) Hoeveel steun je nodig hebt , bepaal je volledig zelf.

Daarnaast doen we in De Dansschuur verschillende activiteiten. De acrobatische paaldansschool PoleXplosion is hier gevestigd. We geven pilates lessen , houden vrijgezellensparty's, ... Voor meer info kan je verder terecht op de site bij POLEXPLOSION, Optreden Boeken, Eigen dansschool starten

 

 

Waar vind je ons?

 

Je kan De Dansschuur vinden in Muizen. Onze zaal ligt in het rustige centrum met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. .

Ons adres is:

De Dansschuur

Magdalenasteenweg 7

2812 Muizen

 

 

TOT SNEL !

Movement never lies ( Martha Graham)

Contactgegevens

 

De Dansschuur VOF

Magdalenasteenweg 7

2812 Muizen

BE0533858009

info @ Dedansschuur.be

 

E-mail adressen

De Dansschuur Algemene info, je dansschool opstarten, optredens,....

 

info @ Dedansschuur.be

PoleXplosion Paaldans, Paalfitness, optredens,....

 

info @ poleXplosion.be